Referenties Cranio voor paard

Flexchair träning referenser


Solveig Norrman om Flexchair träningen och PAS test

PAS test var mer ansträngande an jag trodde. Jag var helt svettig och blev förvånad hur stel och orörlig jag var. Jag kunde inte forma hjärnan ge signaler till rörelser. Läs mer referenser här


Kranio sakral för dig  referenser


Filippa Barnäss om behandlingen

Hellt klart värt besöket! Med mjuka rörelser har dem hjälpt min spända rygg och nacke. Man måste prova/uppleva för att förstå!! Tack för hjälpen, FreeEmotion och Willemijn!

Läs flera referenser här

Kraniosakral för din  häst  referenser


comments powered by DisqusLotta Delsalvatore har skrivit:


Här kommer några värmande ord från oss till din hemsida.

...........................................................................................

Willemijn har hjälpt mig med min nappflaskuppfödda häst Sir Viver, att hitta hans inre balans och hans problemzoner där de flera veterinärer har gått bet. Willemins lyhördhet, lugn och magiska händer har gjort att min häst har gett Willemijn sitt förtroende och han är svårflörtad, då han har svårt att lita på människor han inte känner. Han blir lätt ängslig och rädd, vilket leder till den ständiga försvarsmekanismen att bitas och sparkas, dvs. problemhäst i de flestas ögon, fast egentligen en väldigt osäker häst, som blir väldigt svårbehandlad.


Veterinärerna har hela tiden sett att han har haft problem med bakkärran, men har aldrig riktigt hittat själva orsaken. Willemijn satte den direkt och konstaterade att problem låg i njur-/tarm-/lever- och magområdet. Idag tack vare Willemijns mirakelhänder, har min häst börjat bli av med sin "bukighet", vilket betyder att hans tarmknip har börjat försvinna och detta har i sin tur lett till att han har börjat använda sin rygg i arbetet och håller sakta men säkert på att bygga upp och stärka hela sitt bakparti.

 

Jag och Sir Viver rekommenderar och lyckönskar Willemijn det varmaste, och vi hoppas att du och andra låter henne utföra mirakel med sin beröringsteknik!


Maria Montelius- Grifo har skrivit:

Sunny är en 8-årig American Paint valack.

På grund av en del olyckliga omständigheter har han inte blivit inriden än.

När han kom till mig för drygt ett år sedan hade han ett konstigt rörelsemönster. Stel och ojämn gång. Ofta halt, varm i leder och ömfotad. Ovillig att röra sig, vilket är ett konstigt beteende för hans ålder och ras.

I början testade han oss ordentligt och var inte speciellt samarbetsvillig. Men jag visste att under ytan fanns en snäll och liten kille som var värd att kämpa för.

Så började ett år av olika behandlingar. Veterinärer, röntgen av ben och kotor, hovslagare, equiterapeut med massage och streching, osteopat som rättat kotor som låg fel, tandläkare för att undersöka tänder och bett.

Ingen kunde hitta någon direkt förklaring till rörelser och beteende och problemen kom snabbt tillbaka.

Skickade också DNA prov till USA för att ev konstatera en muskelsjukdom som ofta drabbar paint och quarterhästar. (provet var negativt)

Jag försökte longera utan större framgång, i vänster varv kunde han inte bära sig själv utan gick på mig (annars var han ganska väluppfostrad och höll sin plats när vi promenerade)

Försökte med sadel. Det gick bra så länge han stod stilla, men så fort han rörde sig började han bocka helt vilt. Med longergjord blev problemen värre för varje dag.

Jag började misströsta. Ville inte tro att min älskade Sunny var en problemhäst som aldrig skulle gå att rida.

Då i det läget kom, som sänd från ovan, Willemijn in i vårt liv.

Med hennes behandlingar och vilja att dela med sig av kunskap och erfarenhet, har problemen börjat försvinna.

Vid tredje behandlingen sadlade hon och longerade Sunny utan minsta tendens till att bocka!

En vecka senare vid 4.e behandlingen, satt först Willemijn upp och sedan min dotter och sist jag och skrittade runt honom i hagen. Helt utan problem! Vet inte vem som var stoltast, jag eller Sunny.

Det var magiskt.

Sunny var ingen problemhäst!

Han var en häst med problem och lösningen blev Willemijn och hennes fantastiska behandlingar.

Vi har nu en spännande höst framför oss med träning och inridning.

Det känns tryggt att ha Willemijn att anlita om det blir problem på vägen.

Jag och Sunny rekommenderar henne av hela vårt hjärta och önskar att många hästar kan få bli lyckliga och friska med hennes hjälp..