Referenties Cranio behandeling

Flexchair träning referenser


Solveig Norrman om Flexchair träningen och PAS test


PAS test var mer ansträngande an jag trodde. Jag var helt svettig och blev förvånad hur stel och orörlig jag var. Jag kunde inte forma hjärnan ge signaler till rörelser.

Läs mer referenser här

Kranio sakral för dig  referenser


Kraniosakral för din  häst  referenser


Monica Dan har skrivit:

Jag och hästarna Kitan och Nikita vill tacka Dig.

Du känner av hästarna och verkar får reda på vad dom behöver hjälp med.

Efter Dina behandlingar, rör sig båda två mycket

mer avspänt och smidigt.

Dom ger Dig sina rekomendationer. Läs mer refernser här


 

Solveig Norrman om behandlingen


Jag har blivit mycket rörligare och fått bättre andning. 

Efter 2 behandlingar kan jag säga att jag har fått bättre kroppskännedom mer rörlighet och bättre hållning i generellt.

Jag tyckte att behandlingen själv var behaglig, rogivande och avslappnande. Efter behandlingen känns hela kroppen lättare.

Willemijn som terapeut är förtroende ingivande.


Caroline Fredriksson om behandlingen


Behandlingen var mycket positivt för mig. Den har gjort mig medveten om min kropp, andning och rörlighet. Jag har fått mer kroppskännedom.

Efter behandlingen var jag mycket mer rörlig i höften framförallt, men även i hela kroppen kändes avslappnad och rörlig.  Behandlingen själv är otroligt avslappnande. Jag somnade även.  Kroppen kändes avslappnad länge efter!

Willemijn som terapeut är härligt lugn med stor kunskap.


Carina Svensson om behandlingen


Efter behandlingen kände jag mig avslappnat och skönt. Dagen efter första behandlingen var jag väldigt ledsen. Dagen efter andra behandlingen blev jag väldigt trött. Den troliga orsaken till detta är att jag över lång tid lagrat en massa spänningar i mina muskler. Men på tredje dagen har jag mått bra igen i båda tillfällena.

Jag har fått bättre rörlighet i bäckenet. Jag har fått lära mig hur jag optimalt ska stå avslappat och vilsamt.

Behandlingen själv var mycket behaglig och skön. Första gången hade jag lite svårt att slappa av eftersom jag inte visste hur det skulle gå till.

Willemijn som terapeut är seriös och mycket kunnig på sitt område.


Filippa Barnäss om behandlingen


Hellt klart värt besöket! Med mjuka rörelser har dem hjälpt min spända rygg och nacke. Man måste prova/uppleva för att förstå!! Tack för hjälpen, FreeEmotion och Willemijn!


Maria Montelius-Grifo om behandlingen


Willemijn har hjälpt mig flera gånger. Jag kan varmt rekommendera henne, hon har en fantastisk förmåga att se till helheten, hitta bakomliggande problem och…..göra något åt dem! ☺


Gert Jan van Doormalen om behandlingen


After 25 years of different physiotherapists an even better result but with small manipulations instead of force, pulling, stretching. Just great!


Karima Dahlberg om behandlingen


Efter behandlingen kände jag att rörligheten i ryggraden var förbättrad dvs jag kunde tänja längre bakåt med händerna ovanför huvudet. Mycket trött i huvudet, nästan lite illamående…


Såhär efter 1 dag känner jag mer rörlighet i ryggraden men lite ”träningsvärk”. Nackspärren är borta men jag känner en brännande känsla i nackpartiet såsom det känns när man suttit och jobbat i fel ställning vilket jag säkert gjort med 8 timmar framför datorn.


Det var en behaglig behandling och de punkter där problem fanns gick Willemijn igenom bit för bit. Väldigt avslappnande under behandlingen runt huvud och hals.

Willemijn som terapeut är kompetent och effektiv.

comments powered by Disqus