Referenties Flexchair

Flexchair träning referenserKranio sakral för dig  referenser


Filippa Barnäss om behandlingen

Hellt klart värt besöket! Med mjuka rörelser har dem hjälpt min spända rygg och nacke. Man måste prova/uppleva för att förstå!! Tack för hjälpen, FreeEmotion och Willemijn!

Läs flera referenser här

Kraniosakral för din  häst  referenserMonica Dan har skrivit:

Jag och hästarna Kitan och Nikita vill tacka Dig.

Du känner av hästarna och verkar får reda på vad dom behöver hjälp med.

Efter Dina behandlingar, rör sig båda två mycket

mer avspänt och smidigt.

Dom ger Dig sina rekomendationer. Läs mer referenser här

 

Solveig Norrman om Flexchair träningen och PAS test


PAS test var mer ansträngande an jag trodde. Jag var helt svettig och blev förvånad hur stel och orörlig jag var. Jag kunde inte forma hjärnan ge signaler till rörelser.

Den rörlighetsanalys jag fick av Willemijn efter PAS testet stämde mycket bra.


Jag tycker mycket om Flexchair träningen min rörlighet och koordination har bra ökad. Genom träningen har jag lärt mig bättre kroppskännedom och att en avslappnad kropp presterar bättre än en spänd kropp.


Willemijn som tränare inspirerade mig att ta hand om min kropp och har ökat mitt medvetande om helheten kropp och själ. Willemijn har hjälpt mig med ökad rörelse förmåga vilket jag i flera år trott var omöjligt!


Caroline Fredriksson om Flexchair träningen och PAS test


PAS test var lite ansträngande och svårt först och rörlighetsanalysen gav en bra bild, exakt på vad jag behövde jobba med!


Flexchair träning är intensiv, rolig och har lärt mig att använda höft, ben andning på rätt sätt som jag har stor nytta av i allt i min vardag.


Willemijn som tränare är härligt peppande med stor kunskap om kroppen. Stor inspirationskälla!!


Carina Svensson om Flexchair träningen och PAS test


PAS test var svår att göra. Jag var mycket stelare än vad jag trodde och hade dålig balans.

Den rörlighetsanalys jag fick gav en korrekt bild och jag fick en bra förklaring av Willemijn till hur jag ska jobba vidare.


Flexchair träning är en bra träning sätt. Det är bra att man får direkt feedback. Jag har lärt mig att hitta min neutrala position i båda stående och sittande.


Willemijn som tränare är mycket bra, positiv och peppande. Hon ser mycket hur jag rör och/eller spänner olika delar av kroppen, hur jag andas, hur jag går…


Agneta Stråle om Flexchair PAS test


PAS testet är inte ansträngande. Lite kul att göra faktiskt! Där jag var stel var det svårare röra sig. Rörlighetsanalys efter testet gav en tydlig bild. Willemijn är mycket duktig och mår att man förstår och delar gärna med sig av sin kunskap.

.

comments powered by Disqus